Jeffrey Kooijman

Verandermanagement, aantoonbare resultaten behalen met adviseurs en trainer
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-11-2006
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Verandermanagement, aantoonbare resultaten behalen met adviseurs en trainers van De M factor!

Bij De M Factor werken ervaren organisatieadviseurs en trainers die staan voor de menselijke factor; uw partner bij organisatiebrede verandertrajecten!
Het afgelopen jaar hebben wij met onze adviezen, coaching, trainingen en leer-/ werkconferenties meer dan 15.000 mensen, voornamelijk binnen hun eigen werkomgeving, succesvol in beweging gebracht. Professioneel verandermanagement zorgt er uiteindelijk voor dat uw management èn medewerkers daadwerkelijk een effectieve bijdrage gaan leveren aan de organisatie doelstellingen.
Verandermanagement betekent bij ons dat wij u ondersteunen bij het ontwikkelen en begeleiden van uw organisatiebrede verandertrajecten. Focus op inspiratie, implementatie en borging op vestiging-, afdeling- en teamniveau staat hierbij centraal. Hierbij zorgen wij voor focus op bewustwording van deelnemers, creëren wij eigenaarschap rondom de verandering en richten wij mensen op hun eigen cirkel van invloed.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten