A&A Capacity

A&A Capacity

Alles op ICT gebied onder één dak
1521RM Wormerveer (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-08-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-08-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 159 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ontstaan van A&A Capacity

Ari Rafimanesh en Arjan Pottjewijd, de eigenaren van A&A Capacity, vonden tijdens hun ICT-opleiding dat particulieren betere ondersteuning konden gebruiken bij de aanschaf en het gebruik van hun pc en eventuele randapparatuur. Rafimanesh en Pottjewijd richtten daarom in 1997 'Helpfile' op.
Helpfile hielp particulieren. Dankzij de goede service groeide het bedrijf voorspoedig en op 4 juni 2003 besloten beide oprichters om zowel de naam als het dienstenpakket van Helpfile aan de veranderde omstandigheden aan te passen. A&A Capacity bestaat inmiddels alweer 12 jaar!

Uitbreiding

Zo werd A&A Capacity geboren.
Er was inmiddels veel ervaring opgedaan bij grote organisaties en bij de overheid. Omdat A&A Capacity hoogwaardige diensten en producten leverde, groeide het bedrijf voor veel relaties uit tot dé automatiseerder. De capaciteiten, kennis en ervaring van de medewerkers van A&A Capacity bleef ook bij collega's uit de branche niet onopgemerkt en zo ging A&A Capacity zich ook bezighouden met detachering. De programmeurs, consultants, docenten en netwerkspecialisten ondersteunen nu desgewenst ook op locatie met het opzetten en uitvoeren van uitdagende projecten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten