Joeri van der Well

Klant centraler door proces- software- en informatieverbetering.
2907GA Capelle aan den IJssel (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-07-2012
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ik ben Joeri van der Well, 41 jaar, woonachtig in Capelle a/d IJssel, samenwonend, 2 mooie kinderen. Tevens enthousiast en bevlogen voetbaltrainer van de plaatselijke SVS F1, mijn team van 9 brullende leeuwen in de leeftijd van 7 en 8 jaar. Door mijn achtergrond van software programmeur, analist, ontwerper, teamleider tot en met jarenlang (software) ondernemer heb ik ruim 20 jaar ervaring in allerlei facetten van met name commerciële, logistiek/operationele en financiële bedrijfssoftware. Ik ben co-oprichter van het softwarepakket Full House dat vandaag de dag door ruim 90 organisaties gebruikt wordt, waaronder Madurodam, Koninklijk Theater Carre, Burgers Zoo, Nederlands Openlucht Museum, Provincie Overijssel en Apenheul. Als kleine MKB ondernemer heb ik 15 jaren lang “met mijn poten in de modder gestaan” en met veel inzet een mooi bedrijf opgebouwd. Alle facetten van het ondernemerschap in de software industrie heb ik mogen doorleven. Toch heb ik er op enig moment voor gekozen mij los te maken van mijn softwarebedrijf en er een andere levensstijl erop na te gaan houden. Juist door die keuze van binnenuit ben ik vol energie en motivatie om mijn ervaringen nu in te zetten om andere ondernemingen vooruit te helpen.

Specialisatie en expertise

“De klant centraal zetten” is al tijden hot! Maar denk eens mee, hoe kun je de klant wérkelijk centraal zetten zonder grip op de onderliggende processen, zonder goede software en zonder goede informatie voorziening? Ik vind het daarom leuk om organisaties te helpen die zichzelf blijvend willen verbeteren via bedrijfssoftware gerelateerde projecten, hand in hand met de nodige procesverbeteringen. Dat doe ik in een rol als sparringpartner, adviseur, architect of als projectbegeleider. En dat doe ik in de vorm van eenmalig advies tot structurele ondersteuning. Ik opereer daarin meestal als een echte generalist. Doordat ik een groot gedeelte van het IT speelveld overzie ben ik voor uiteenlopende vraagstukken zowel een strategisch als inhoudelijk allround aanspreekpunt voor gebruikers, projectleiders, managers, directies en ondernemers. Van e-mail marketing tot journaalpost, van software brainstorm tot software beheer, van pakketselectie tot het ontwerp van (technische) maatwerkkoppelingen.

Overige informatie

Speerpunten zijn voor mij: professionaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Persoonlijk ben ik o.a. gevormd door wat het leven mij al op zeer jonge leeftijd te verwerken gaf. Verder maakt ook mijn verantwoordelijkheid en ervaring als ondernemer mij tot een rustige en evenwichtige persoon. Ik herken mij over het algemeen in de kernwoorden als rustig, verdraagzaam en georganiseerd. Ik word vooral gedreven door nieuwsgierigheid. Ik vind het leuk om verandering te “zien” gebeuren, omdat verandering groei betekent en groei hoe dan ook altijd iets goeds brengt. Of ik iets voor u kan betekenen? Elke relatie begint met een 1e ontmoeting. Soms leidt dat tot iets moois, soms blijft het daarbij, maar ook dat is helemaal goed. Ik ontmoet en luister graag!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten