Johan Fleuren

Projectleider/ Business-/ informatie-analist financiele dienstverlening
Vlijmen (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-04-2009
Opdrachten
2
Laatste opdracht
08-04-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Sinds 1986 ben ik als informatie analist, business consultant en projectmanager gespecialiseerd in de procesinrichting, informatisering en automatisering van de bedrijfsvoering binnen de financiële dienstverlening. Ik ben een analist die het als een uitdaging ziet om zich snel te verplaatsen in het gedachtegoed van de gebruiker, en vanuit zijn/haar scala van functionele behoeften en requirements, (ogenschijnlijk) complexe businessvraagstukken terugbrengt tot begrijpelijke proporties, teneinde hiervoor "to-the-point" ICT-oplossingen te adviseren, te ontwerpen en te implementeren.

Binnen zowel de verzekeringbranche als bancaire instellingen heb ik diepgaande kennis opgebouwd van producten, bedrijfsvoering, administratieven organisatie, ICT en informatievoorziening.

Ik ben een analyticus met een groot inlevingsvermogen. Ik ben creatief, ondernemend, en professioneel. Ik ben voortdurend alert op een goede balans van kwaliteit, tijdbesteding en prijs. Ik ben resultaatgericht en pragmatisch ingesteld (troubleshooter). Ik heb goede communicatieve en sociale eigenschappen. Ik ben een echter teamplayer die collega’s kan overtuigen en enthousiasmeren. Ik heb een goed gevoel voor politieke verhoudingen.

Mijn taalvaardigheid in het Engels (in woord en geschrift) is uitstekend.

Voor nadere informatie

zie www.ppss.com/downloads/CV_Johan_Fleuren_IA.pdf


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten