Auke Jongbloed

Auke Jongbloed

Internetmarketing strateeg.
37A Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-05-2007
Opdrachten
13
Laatste opdracht
19-11-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Jongbloed Online Marketing en Media (JOMM) is het bedrijf waaronder ik als One Man Full Service Bureau werk. Missie; bedrijven die zich serieus nemen helpen met het verhogen van hun omzet. Dat doe ik door het inzetten van een geïntegreerde online marketing aanpak.

Via 4 verschillende online kanalen die elkaar ondersteunen en versterken behalen we een hoger rendement. De kanalen die we inzetten worden altijd van uit de klant bepaald. We zetten geen kanalen in omdat we het kunnen maar omdat het werkt van uit de doelgroep. De kanalen die we inzetten zijn:

» Website
» Search
» Display
» Social

Als One Man Full Service Bureau doe ik niet alles altijd alleen. Daar waar expertise mist wordt uit mijn netwerk specialisten ingezet. Specialisten met een zelfde gedrevenheid en resultaatgerichtheid als ik.

U hoeft dus niet verder op zoek naar verschillende disciplines en professionals. We zorgen er voor dat het werkt en uw doelstellingen worden gehaald.

Specialisatie en expertise

SEO
SEA
SEM
zoekmachine marketing
zoekmachine optimalisatie
zoekmachine adverteren
e-mail marketing
social media marketing
affiliate marketing
online marketing
online marketing strategie
online strateeg
onlinemarketing strateeg

Overige informatie

Waarom Auke Jongbloed?

  • 15 jaar kennis en ervaring

  • Transparant, behulpzaam en betrokken

  • Persoonlijk contact en pro-actieve houding.

  • Oplossingen waar u echt wat aan heeft!

  • Altijd gericht op resultaat.

Wilt u meer weten over de internet oplossingen die ik uw bedrijf kan bieden kijk dan op mijn website www.jomm.nl voor meer informatie. Wilt u graag direct vrijblijvend advies over de mogelijkheden van Internet voor uw bedrijf? Aarzel niet en neem contact met mij op via nummer 010-4730543 of 06-28113752.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten