Trivento

Applicatie Ontwikkeling
Warnsveld (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-09-2010
Opdrachten
126
Laatste opdracht
11-08-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

rofict is specialist in het vaststellen van business requirements, ontwerpen, realiseren en onderhouden van duurzame technologie oplossingen voor strategische bedrijfsprocessen van opdrachtgevers. We hebben bewezen expertise op het gebied van Agile - Scrum en projecten, Java Enterprise als technologie platform en met JBoss en Oracle als belangrijkste technologiepartners. Profict maakt samen met Caerleon en Trivento deel uit van de Profict Groep. Opdrachtgevers als Electrabel, Agis Zorgverzekeringen, Salland verzekeringen, Zwitserleven, FWG, Gemeente Amsterdam, SIDN en de Nationale Postcode Loterij hebben de expertise van Profict ingeroepen om meetbare resultaten te bereiken. Kijk voor meer informatie op www.profict.nl

De informatie verzonden met dit e-mail bericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerden). Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde(n) is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Profict staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van een verzonden e-mail, noch voor de tijdige ontvangst daarvan. Eventuele opmerkingen of uitspraken in dit bericht zijn niet noodzakelijkerwijs die van Profict.

Specialisatie en expertise

Oracle
Agile
Scrum
Java
Jboss


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten