TMP&CO

TMP&CO

Arbeidsmarktcommunicatie
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-03-2007
Opdrachten
3
Laatste opdracht
21-06-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

TMP&CO is de specialist in employment communications. Wij helpen organisaties graag bij het ontwikkelen van een sterk werkgeversmerk om de juiste kandidaten te werven. Maar ook om ze te behouden, intern door te laten stromen en ze optimaal tot bloei te laten komen binnen de organisatie. En zelfs als het toch zover is, ze positief als ambassadeur de organisatie te laten verlaten.

Wij brengen mensen in beweging op de arbeidsmarkt. Vanaf de studiekeuze tot aan alumniprogramma’s. Met corporate communicatie, arbeidsmarktcommunicatie en interne communicatie. En alles vanuit onze missie: De BV Nederland werkt!

Binnen ons bureau zijn 20 mensen werkzaam, verdeeld over de disciplines Strategie, Digital, Creatie, Studio, Account en Projectmanagement. Afhankelijk van de vraag of opdracht worden de juiste specialisten aan een project en/of klant gekoppeld. Wij werken daarbij nauw samen met een netwerk van kwalitatief hoogwaardige partners.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten