Noortje Buter

Corporate Recruiter
7521PN Enschede (OV)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-03-2015
Opdrachten
4
Laatste opdracht
08-09-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 161 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Sqills is een innovatieve software ontwikkelaar met een zeer indrukwekkende staat van dienst en groei in de nationale en internationale openbaar vervoer markt (Bus en Rail).De Sqills Openbaar vervoer software oplossingen zijn toonaangevend en sluiten aan op nationale en internationale wensen en behoeftes. Sqills is vastbesloten om in de markt van open ticketing, reserveringen en revenue management software een leidende, wereldwijde, positie te verkrijgen. Inmiddels heeft Sqills distributie overeenkomsten gesloten met wereldwijde System Integrators en dienstverleners om onze internationale doelen te verwezenlijken.

We zijn op wereldreis, werkend aan groei en het verkopen en implementeren van ons unieke verkoop- en distributiesysteem. Dit doen wij met de sterke betrokkenheid van ons management en onze medewerkers. Kom bij Sqills werken en ga mee op onze reis om de wereldwijde Nummer 1 softwareleverancier voor de openbaarvervoersmarkt te worden.

Dicht bij innovatie
We hebben een nieuwe oplossing voor de bus- en treinindustrie ontwikkeld. Op dit moment is ons verkoop- en distributie systeem de beste, beschikbare oplossing op de internationale markt. We zijn gepassioneerd en vastbesloten om ons product en onze dienstverlening steeds beter te maken; daarom zal je bij Sqills te midden van constante innovatie staan.

Internationaal zakendoen
We leveren complexe producten en diensten aan grote klanten. Hierin zijn we erg succesvol. Onze klanten zijn gevestigd in Nederland en het buitenland. Bij het bedenken van software oplossingen denken we mee en werken we samen met onze klant. Bij Sqills heb je de mogelijkheid om samen te werken met een breed scala aan nationale en internationale klanten.
Persoonlijke ontwikkeling
Als innovatief bedrijf hecht Sqills veel waarde aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Zowel op het gebied van werk gerelateerde competenties als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Het investeren in onze medewerkers draagt bij aan de ambitieuze- en kwaliteitsdoelstellingen van de organisatie. Onze medewerkers volgen regelmatig trainingen en cursussen om zichzelf verder te ontwikkelen. Daarnaast vindt er veel kennisdeling plaats op de werkvloer en er is ruimte voor eigen initiatief. De diversiteit van onze dienstverlening biedt een brede basis voor loopbaan-, kennis- en persoonlijke ontwikkeling.

Technische ontwikkeling
Bij Sqills streven we naar een continue verbetering van de kwaliteit van onze producten en processen. Wij bieden een uitdagende en stimulerende werkomgeving en een kans om te werken aan een breed scala van technisch complexe en innovatieve projecten.

Wereldwijd
We hebben kantoren in Enschede, Amersfoort, Zandvoort en Istanbul. Het is zeer inspirerend om deel uit te maken van een wereldwijde organisatie met de kans om te reizen en te werken met collega's uit een brede waaier van culturen en achtergronden.

Betrokkenheid
We zijn een team georiƫnteerde organisatie. We willen graag dat onze medewerkers zich verbonden voelen met hun werk en de organisatie. Om deze betrokkenheid te vergroten organiseren we regelmatig team- en bedrijfsuitjes. Er is een goede sfeer; we werken hard, behalen mooie resultaten en er is ook voldoende ruimte voor een geintje.

Flexibiliteit
We zijn trots op onze dynamische organisatie die in staat is om op korte termijn te voldoen aan wijzigingen en wensen van klant en medewerker. We moeten ons ook wel makkelijk kunnen aanpassen om onze doelen te bereiken in een veranderende wereld en openbaarvervoersindustrie. We hebben korte lijnen met iedereen en hebben weinig organisatorische lagen, wat onze flexibiliteit ten goede komt.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten