Ronald van den Broek

Sales, Werving & selectie, management, proces verbetering
Account type
Intermediair
Geregistreerd
26-09-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
25-07-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mijn naam is Ronald van den Broek, ik ben 46 jaar oud en woon in Eindhoven.

Door mijn ervaringen en opleidingen ben ik goed in het motiveren, coachen , ontwikkelen van teams en het verbeteren van processen zodat doelstellingen met plezier behaald gaan worden. Dit kan binnen een sales omgeving, zoals de werving, selectie en uitzendbranche, maar ook binnen de industrie, onderwijs en overheid.

Ik ben beschikbaar voor projecten van een aantal maanden tot een jaar als interim operationeel manager van een afdeling, rayon, etc. Dit kan zijn voor tijdelijke waarneming, het verbeteren van de prestaties en of reorganisatie.

Naast dat ik didactisch onderlegd ben, verschillende leiderschapsstijlen bezit, oplossingsgericht ben, ben ik analytische, pragmatisch, cijfermatig goed, communicatief vaardig, goed in staat om mensen te motiveren en te betrekken bij de aanpak van veranderingen. Als het moet ben ik direct, neem ik beslissingen , ik toon voorbeeld gedrag en ik ben duidelijk in mijn communicatie met respect voor anderen.

Drie jaar geleden ben ik een eigen bedrijf gestart op het gebied van technische detachering van hoger opgeleid personeel.
Voor dat ik deze stap zette ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest in verschillende functies binnen de werving & selectie en detacheringbranche, o.a. Landelijk verantwoordelijk bij Randstad en Expectra voor Engineering tak, Verantwoordelijk voor behalen doelstellingen, het maken van beleid, het verbeteren en ontwikkelen van de medewerkers, aansturen op afstand van een tiental vestigingen met professionals op MBO en HBO niveau, klant contact, etc.
Ik ben ook Vestiging en rayon manager geweest, direct aansturen van sales professionals op MBO en HBO niveau, verbeteren en ontwikkelen van medewerkers, zelf ook actief in verkoop.

De jaren dat ik in loondienst ben ik altijd succesvol geweest, het is mijn gelukt om resultaten behalen , mensen te ontwikkelen en met elkaar plezier te hebben.

Ik ben HBO bedrijfskunde opgeleid , heb project management opleiding en ervaring, de nodige leiderschap en sales trainingen gevolgd.

Bent u opzoek naar een ervaren operationeel manager die resultaat gericht is, maar weet dat de resultaten behaald dienen te worden door het team, een team kan motiveren en ontwikkelen, aandacht heeft voor mensen, goed kan luisteren, beslissingen durft te nemen en medewerkers kan aanspreken op hun gedrag ? Dan ben ik uw man.
Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek of kijk voor meer informatie op nl.linkedin.com/pub/ronald-van-den-broek/9/974/446/

Met vriendelijke groet,
Ronald van den Broek


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten