OndernemendeJuristen

netwerkorganisatie voor de betere zelfstandige jurist en advocaat
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
01-03-2006
Opdrachten
2
Laatste opdracht
10-06-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Professionals voor professionals

OndernemendeJuristen is een nieuw soort organisatie in de juridische (interim) markt. Het is het centrale aanspreekpunt en kwaliteitskeur van een groot snel groeiend netwerk onder de betere zelfstandig ondernemende juristen en advocaten in Nederland. De inmiddels ruim 400 juristen in dit netwerk, overwegend afkomstig van grote kantoren, bedrijven en overheidsinstanties, bundelen krachten zonder hun vrijheid op te geven.

Opdrachtgevers vinden in OndernemendeJuristen een efficient deskundig aanspreekpunt wat hen in direct contact brengt met de juridische professional die bij hen past. Opdrachtgever en jurist bepalen zelf de vorm en voorwaarden van hun samenwerking, hierbij desgewenst geadviseerd en ondersteund door OndernemendeJuristen. Hoogwaardige juridische kennis en kunde onder de aller gunstigste voorwaarden is het resultaat.

Bel voor meer informatie Marijn Rooymans 0646443545

Kantoor

De Lairessestraat 130
Amsterdam
020 4702383

of kijk eens op: www.ondernemendejuristen.nl

Trefwoorden: interim-jurist, interim-advocaat, bedrijfsjurist, netwerk, zelfstandigen, freelance, IE, M&A, ondernemingsrecht, ICT recht, Arbeidsrecht, aanbestedingsrecht, Contracten, milieurecht, bestuursrecht, PPS, effectenrecht, compliance,


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten