Jan van Bon

kennisontwikkeling en -uitwisseling
Groningen (GR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-08-2004
Opdrachten
4
Laatste opdracht
09-09-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Inform-IT is een redactiebureau dat zich sinds 1996 heeft gespecialiseerd op publicaties en innovaties in het werkveld IT-management, van IT Service Management tot aan IT Governance, in een internationale markt, rond IT-managementinstrumenten zoals ITIL, Prince2, CobiT, MOF, ISO20000 en Six Sigma. De medewerkers ontwerpen en managen de inhoud van vele hooggewaardeerde vakboeken, in 15 talen, maar ook van portals en congressen; ze publiceren regelmatig op websites over actuele zaken in het werkveld en leveren de aanzet tot vernieuwingen in het werkveld. Ze werken met duizenden specialisten uit alle hoeken van de wereld aan de beste publicaties die er in het vakgebied gemaakt worden.

Inform-IT is een kleine organisatie met een hechte samenwerking, informeel, hard werkend, met veel uitdagingen en op z’n tijd even ontspannen. Inform-IT onderhoudt nauwe banden met andere eigenzinnige kleine organisaties, die zich met aanpalende vakgebieden zoals organisatieadvies, community management en verandermanagement bezighouden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten