4Minds

4Minds

Development, beheer, infrastructuur
Houten (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-07-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
20-12-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

4Minds realiseert ICT veranderingen. Onze mensen hebben daarbij slechts één doel voor ogen: het verschil kunnen maken voor de opdrachtgever. Dit doen we natuurlijk door het gepassioneerd, mens- en resultaatgericht uitvoeren van de aan ons toebedeelde taken.

Maar dat is niet voldoende. Daarmee lever je niet het hoogste rendement op voor je opdrachtgever. Een medewerker van 4Minds onderscheidt zich door inleefvermogen en betrokkenheid. Het kunnen meedenken en zich kunnen verplaatsen in de door de opdrachtgever beoogde doelstellingen.

Iedere organisatie kent momenten dat de beschikbare capaciteit of aanwezige kennis van nieuwe technologische ontwikkelingen niet toereikend is. 4Minds is dan uw aangewezen partner. Wij zijn specialist in het leveren van tijdelijke ICT professionals op het gebied van software engineering. U kunt daarbij denken aan: Java Professionals, Microsoft .NET Developers, ICT Architecten, Netwerk Specialisten, Systeembeheerders, Uniface ontwikkelaars en Test consultancy.

4Minds heeft een groot onderscheidend vermogen t.o.v. de concurrentie. Bij ons wordt de matching namelijk gedaan door professionals, die zelf gedetacheerd zijn geweest. En zij matchen op het expertise gebied, waar ze in gewerkt hebben. Hierdoor kunnen we een kandidaat leveren, die veel beter aansluit bij de behoefte van de klant.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten