K2 Project Coördinatie B.V.

begeleiding reclameprojecten
Lisse (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-10-2004
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

K2 Project Coördinatie BV is in 1996 opgericht door Karin Kamman en is gespecialiseerd in de bemiddeling, coördinatie, productie en begeleiding van reclameprojecten en overige communicatie-uitingen.
K2 beschikt over een zeer brede en diepgaande kennis met betrekking tot het begeleiden van projecten. Gedurende de afgelopen jaren zijn door de inbreng, adviezen en begeleiding van K2 de meest uiteenlopende projecten voor een divers samengestelde klantenkring tot een succes gemaakt.
K2 stelt zich tot doel maatwerk te leveren. Gebleken is dat door het inschakelen van de specifiek op de klantbehoefte afgestemde knowhow perfect passende producties kunnen worden geleverd. Hierbij is het beschikbare budget altijd een maximaal resultaat is te boeken.
K2 laat u niet betalen voor de overhead van niet ingeschakelde medewerkers, maar u betaalt alleen de disciplines die bij uw project benodigd zijn en voor u op maat worden ingeschakeld.

De missie van K2 is het dienen van het belang van de klant en het tegen zo gering mogelijke kosten een optimaal product te leveren.

K2 vindt voor u de perfecte mix van vakmensen die gedreven aan de slag gaan en zich volledig richten op de voor u te verrichten prestatie, waarbij u de zorg voor planning, deadlines en budgetbewaking volledig uit handen wordt genomen.
De onafhankelijkheid van toeleveranciers maakt het mogelijk dat voor iedere klant maatwerk tegen scherpe prijzen wordt geleverd.

Specialisatie en expertise

huisstijl
mailing
brochure
promotionele artikelen
internetsites
Cd-Rom
advertenties
buitenreclame
logo
drukwerkbegeleiding


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten