APM-Interactive.nl

APM-Interactive.nl

Web applicaties
7n Amsterdam ZO (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-09-2013
Opdrachten
2
Laatste opdracht
30-01-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

APM-INTERACTIVE is al sinds 1992 actief met Nieuwe Media.

Onze interactieve weboplossingen worden gebruikt door toonaangevende opdrachtgevers zowel Nationaal als Internationaal. Als zelfstandig bureau concentreren we ons op enkele specifieke .Net toepassingen: Beeldbank/webshop, Evenementregistratiesysteem, CMS corporate websites.

Wij werken met een klein team vaste ontwikkelaars + een aantal vaste freelancers die op projectbasis voor ons werken. Binnen APM zijn de ontwikkelaars verantwoordelijk voor hun eigen projecten en we verwachten daarbij veel eigen initiatief en inzet. Je krijgt dus de ruimte om jouw project “beter te maken.

In de APM organisatie zijn de lijnen kort en we houden van een no-nonsense aanpak zonder overbodige franje. Onze ambitie is om steeds de beste toegevoegde waarde te leveren. En onze klanten waarderen dat. Ze blijven ons in grote mate trouw en daar zijn we best trots op.

We zijn altijd geïnteresseerd in kennismaking met gepassioneerde collega`s die willen bouwen aan hun (en onze) toekomst.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten