Danielle

Marketing en advies
Langweer (FR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-01-2014
Opdrachten
4
Laatste opdracht
03-03-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Kantoor21 helpt aan de ‘achterkant’ van uw bedrijf,
om aan de voorkant beter te presteren.

Kantoor21 helpt met vullen van websites en webshops d.m.v. plaatsen van foto’s en tekst, projectmanagement bij nieuwe websites, huisstijl, opstarten van online marketing activiteiten, begeleiden van ‘offline’ marketing activiteiten. (brochure, advertenties, flyers, etc) administratie, professionaliseren en structureren van bedrijven of afdelingen.

Daarnaast is Kantoor21 inzetbaar voor projecten. Heeft u een groot project, maar niet genoeg personeel in dienst? de kennis van project management ontbreekt? een paar dagen extra handjes nodig? Neemt u dan contact op met Kantoor21 zodat u met een gerust hart bezig kunt met uw eigen werkzaamheden.
Met structurering wordt bedoeld het (her)indelen van uw kantoor, bureau, mappen, kasten, mappen op de computer en al wat nodig is. Uiteraard gaat dit allemaal in overleg en wordt er niets gedaan en weggegooid zonder uw toestemming.
Na deze ‘opruimbeurt’ heeft u weer overzicht en kunt zich richten op waar u goed in bent, zonder ruis op de lijn. Kortom helpende handen aan de ‘achterkant’ van uw bedrijf.

Tevens mogelijk om uw privé administratie eens grondig op te laten ruimen en te structureren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten