KBenP Talent

Bemiddeling in de Documentaire Informatie Voorziening
Voorburg (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-01-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
13-01-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

KBenP biedt diensten en oplossingen in de vorm van projecten, implementaties, detachering en opleidingen op het gebied van informatievoorziening, procesontwerp en organisatieontwikkeling, vooral op het gebied van documentgebruik en -beheer.
Wij zijn koploper op een aantal fronten namelijk; digitaal werken en Document Management, implementaties van Google, SharePoint, Zaakgericht werken en grootschalige archiefbewerking en in-company opleidingen.
De diensten en oplossingen die wij bij onze klanten leveren en realiseren leiden tot kostenbesparing, een duurzame verbetering van de bedrijfsvoering en/of de positie in markt of maatschappij of zijn de oplossing voor een acuut knelpunt of probleem.
“KBenP Talent waar ik werkzaam ben is gespecialiseerd in detachering en projecten, te denken valt aan: wegwerken van achterstanden in de bewerking van archieven, inventarisatie, schoning, selectie ten behoeve van overbrenging en vernietiging, begeleiding van archiefverhuizingen en het ondersteunen van digitaliserings- en scanningprojecten. Wij bemiddelen kandidaten van Hoofd DIV, Teamleider DIV, Projectmanagers tot reguliere DIV medewerkers, dus op iedere laag binnen de DIV afdeling kunnen wij voorzien. Wij zetten gekwalificeerde professionals in voor een efficiënte uitvoering van archiefprojecten conform het overeengekomen kwaliteitsniveau.
Meer informatie kunt u over ons vinden via www.kbenp.nl en www.reekx.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten