stichting kenniswerk

assessments en financiele sturing
zeist (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-03-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
23-03-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Kenniswerk realiseert betere doelmatigheid en kwaliteit in de bedrijfsvoering bij profit en not-for-profit organisaties, door kennis en bewezen methodes uit de wetenschap samen te brengen met ervaring uit het bedrijfsleven. Onze dienstverlening richt zich op duurzame integrale ontwikkeling van organisaties. Onze expertises zijn: financiƫle sturing, doelmatige en betrouwbare ICT, procesoptimalisatie en organisatieontwikkeling, product- en marktontwikkeling.

Kenniswerk voert onafhankelijke audits uit op kwaliteit en doelmatigheid van diensten, interne processen en ICT. Kenniswerk onderzoekt klantwensen en brengt klantontwikkelingen in kaart.

Kenniswerk bewaakt continu de kwaliteit van de uitgevoerde opdrachten en de aansluiting van het resultaat op de verwachtingen van de klant.

Kenniswerk werkt samen met vooraanstaande kennispartners om de beste oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Kenniswerk werkt vanuit een integrale aanpak, waarin kennisoverdracht centraal staat, aan duurzame ontwikkeling van haar klanten.

Stichting Kenniswerk is een niet winstbeogende instelling, ingeschreven onder nummer 30256672 bij de KvK te Utrecht.

Kenniswerk? Aangenaam kennis te maken!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten