KERN People Management

Advisering Bemiddeling Coaching
5629KT Eindhoven (NB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
13-08-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
13-08-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mijn naam is Marijella van der Klugt en met KERN People Management ben ik de schakel tussen bedrijven en kandidaten voor advisering, bemiddeling, werving & selectie, begeleiding en coaching. Met mijn interesse en enthousiasme voor de drijfveren van zowel bedrijven als kandidaten kom ik tot de KERN, waardoor ik gedreven ben en met passie in mijn werk sta en handel.

Door mijn integriteit, inventiviteit, daadkracht en jarenlange ervaring te koppelen aan de digitale wereld ontstaan er mogelijkheden en kansen. Ik sta voor wie ik ben en wat ik ben. Sta voor een open en heldere communicatie, empathie en betrouwbaarheid. Mijn motto is “ Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe”, de basis voor vertrouwen, resultaat en focus.

Specialisatie en expertise

Bemiddeling, begeleiding en coaching heeft alles te maken met mensen. Ieder mens is uniek! Mensen met ieder hun eigen kracht, ervaring, normen, waarden, sterke en zwakke kanten. Als je bij de KERN begint en het fundament is goed, ontstaan er kansen door bemiddeling, begeleiding en coaching en groeien er mogelijkheden voor een ieder.

KERN People Management werkt met een persoonlijke benadering op een professionele manier.

Iedere organisatie is onderscheidend en daardoor ook hun personeel. Het verbinden van professionals en bedrijven daar maakt KERN People Management werk van. KERN People Management brengt vraag en aanbod bij elkaar en draagt bij aan de juiste persoon op de juiste plek waarbij een duurzame match het uitgangspunt is.

Overige informatie

KERN People Management bemiddelt kandidaten met een MBO/HBO/WO opleidingsniveau. Van starters tot kandidaten met meerdere jaren werkervaring voor diverse branches waaronder Zorg, Logistiek, Administratief en Techniek. Door het combineren van mijn kennis in de specifieke branches, met de kennis van externe inhuur en flexibiliteit ben ik in staat maatwerk te leveren tegen standaard voorwaarden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten