KS

Sales
Regio Haarlem (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-03-2013
Opdrachten
3
Laatste opdracht
28-03-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij zijn op zoek naar commerciƫle, gedreven en vooral enthousiaste collega's om onze salesteam mee uit te breiden. Voor onze salesafdeling zoeken wij naar nog 4 echte salestijgers.

Je gaat je bezig houden met het voeren van acquisitie binnen het MKB voor de verkoop en ondersteuning van onze hard- en software producten. Onze klanten verschillen van klanten met enkele medewerkers tot duizenden medewerkers in zowel de profit als non-profit sector.

Wij bieden een zeer aantrekkelijk verdienmodel aan, in de vorm van een uitgebreid bonussysteem (uncapped). Tevens bieden wij de mogelijkheid om ongelimiteerd te scoren en te verdienen en maken het ook mogelijk om zo goed mogelijk te verdienen. Als echte salesclub geloven wij dat the sky the limit moet zijn en dat er veel verdiend mag worden als er goed gepresteerd wordt.

Bovenop ons bonussysteem bieden wij maandeijks en/of op kwartaalbasis extra incentives aan voor onze beste presterende medewerkers. Zo is mogelijk om bovenop je verdiensten leuke extra te verdienen zoals een Ipad, Iphone, vakanties etc.

Tot slot zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie en is er tevens, in overleg, bij goed presteren uitzicht op een vast contract. Wij bieden ook de mogelijkheid om deels of volledig vanuit huis te werken en kunnen hiervoor ook de faciliteiten bieden.

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waar altijd ruimte is voor een geintje. Ben je ambitieus, gedreven en wil je lekker scoren en verdienen, dan dagen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten