TQC B.V.

TQC B.V.

Fabrikant van meet- & inspectieapparatuur
2908LL Capelle aan den IJssel (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
18-03-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
18-03-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

TQC ontwerpt en produceert veld meetinstrumenten en lab-apparatuur voor het testen van verf en coatings en oppervlaktebehandeling. TQC producten staan bekend om hun innovatieve en ergonomische eigenschappen en gebruiksvriendelijkheid. De productie faciliteit staat in Capelle aan den IJssel. Om ons programma compleet te houden werken wij over de gehele wereld nauw samen met gerenommeerde fabrikanten.

Specialisatie en expertise

De verf en coatings gerelateerde markten zijn het voornaamste speelveld van TQC. Het belangrijkste speelveld van TQC zijn de verf en coatings gerelateerde markten. Daar ligt de kracht en de kennis, die overigens graag wordt gedeeld. TQC is een actief lid van ISO, NEN, DIN en ASTM. De heer Nico Frankhuizen bijvoorbeeld is voorzitter van de Nederlandse ISO – “Verf en Vernissen Groep’ (NEN).

Overige informatie

Met het hoofdkantoor in Nederland, kantoren in de VS, UK, Duitsland, Italië en Noorwegen, en een sterk toegewijd netwerk van distributeurs in alle belangrijke gebieden van de wereld is TQC in staat om snel te reageren op vragen uit de markt.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten