Klaas Holzmann

Klaas Holzmann

Organizational development, team building, leadership development, personal
1333SJ ALMERE (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-04-2014
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Mijn naam is Klaas Holzmann, organisatieadviseur, trainer en coach. Meer dan tien jaar help ik mensen en teams bij gedragsverandering en verbetering van hun prestaties.

Mijn passie en drive zijn het ontwikkelen van organisaties en mensen. Ik ben ervan overtuigd dat mensen het verschil kunnen maken door hun sterke punten en persoonlijkheid in te zetten. Dat vraagt om kritisch zelfonderzoek, eerlijkheid en lef om conflicten aan te gaan.

In de afgelopen jaren heb ik honderden managers en adviseurs geleerd om hun kwaliteiten te onderkennen, hun talent te ontwikkelen en deze in te zetten in hun dagelijkse werk. Ik heb tientallen teams begeleid om het onderlinge vertrouwen te vergroten en zich te committeren aan gemeenschappelijke doelen. Ik maak onderwerpen en problemen die teams uit de weg gaan bespreekbaar en oplosbaar.

Ik creëer een vertrouwelijke sfeer, geef scherpe observaties en eerlijke feedback. Van klanten hoor ik dat ik onderwerpen voor hen concreet, eenvoudig en toepasbaar kan maken.

Mijn stijl is: persoonlijke aandacht voor mensen, ruimte en interesse voor de context van de deelnemers en teams, een flinke dosis humor, confronterend en respectvol voor de grenzen van mensen.

Ik heb veel ervaring met in-company trainingen en het inzichtelijk maken van leerrendement.

Klanten o.a: Autoriteit Financiële Markten, ABN AMRO, ING Bank, Nederlandsche Bank, Schiphol Group, RDW, CBR, Nederlandse Rode Kruis, Centraal Bureau voor de Statistiek, Ministerie van Economische Zaken, Nederlandse Universiteitsbibliotheken, Gemeente Maastricht, Provincie Overijssel, Zuiderzeemuseum, OGD ict-diensten, Enexis, GDF Suez, Alliander, KPN.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten