Khonraad Software Engineering BV

SAAS
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-08-2009
Opdrachten
6
Laatste opdracht
17-11-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Aan de (semi-) overheid, de geestelijke gezondheid- en maatschappelijke zorg worden door Khonraad diensten aangeboden die het o.a. mogelijk maken samen te werken in elektronische dossiers. Deelnemers daarbij zijn gemeentes, psychiatrische ziekenhuizen, politie en justitie en tal van maatschappelijke dienstverleners zoals de reclassering, de Bureaus voor Jeugdzorg enz. enz.

De aangeboden diensten staan bekend onder de namen: BOPZ-Online en Huisverbod-Online.

Hiermee wordt uitvoering gegeven aan de Wet Bopz en de Wet Tijdelijk Huisverbod. Daarbij worden er als onderdeel van de beveiligde, elektronische dossiervoering formele beslissingen genomen, op schrift gesteld en gecommuniceerd. Beide diensten zijn voorzien van uitgebreide workflow-management functies die de procesvoortgang en tijdigheid bewaken.

De `Online`-werkwijze heeft bewezen garant te staan voor efficiënt, overzichtelijk, transparant, tijdig en herleidbaar handelen.

Binnen het gebruikte SAAS-concept is de ontwikkeling van de diensten nooit `af` maar een continu proces dat wordt ingegeven door nieuwe (wettelijke) eisen en gebruikerswensen, inzichten en ideeën. De diensten geven daarmee steeds een optimaal scala aan mogelijkheden en blijven zo voldoen aan alle eisen die de wet en de gebruikers eraan stellen. Omdat wordt gewerkt met één landelijk datamodel, zijn de rapportage-mogelijkheden voor analyses, wetenschappelijk onderzoek en trendbepalingen optimaal uitvoerbaar.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten