Kim Kroone

Trainer en coach
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-07-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Met veel plezier geef ik sinds 10 jaar trainingen binnen het bedrijfsleven op het gebied van communicatie en persoonlijke vaardigheden. Het doel daarbij is om mensen in contact te brengen met meer mogelijkheden waardoor ze alternatieven krijgen voor hun gedrag en daarmee beter kunnen functioneren. Plezier in leren staat daarbij hoog in het vaandel.

Voorbeelden van trainingen die ik onder andere geef

  • Teambuilding

Een team is net opgestart, er zijn nieuwe teamleden bijgekomen of het team functioneert niet optimaal. Na een intake waarin het trainingsdoel duidelijk wordt, zal er met het team aan de slag worden gegaan met dit doel. Hierbij worden de sterke en minder sterke punten van het team inzichtelijk en bespreekbaar gemaakt. Ook wordt er vanuit het team gewerkt aan een gezamelijk doel waarin ieder teamlid zich kan vinden zodat het draagkracht heeft voor de toekomst.

  • Zelfpresentatie

Tijdens deze training krijgt de deelnemer inzicht in de beperkingen die hij/zij zich (onbewust) oplegt in het presenteren, hoe deze het contact met anderen beïnvloeden en hoe ze kunnen worden overwonnen. De training gaat uit van ervaringsleren: Door zelf actief met de geboden leerstof aan de gang te gaan zal de deelnemer eigen verbindingen kunnen maken waardoor nieuwe vaardigheden kunnen worden geïntegreerd.

Bij het merendeel van mijn opdrachten maak ik gebruik van het ISE Culturenmodel. Dit model is een universeel bruikbaar model voor (zelf)management, advieswerk, onderwijs en therapie. Het is gebaseerd op leertheorie en op modellen uit NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) en uit de ontwikkelingspsychologie. Het definieert een cultuur van een persoon, groep of organisatie als de dominante manier van omgaan met (nieuwe) situaties.

Het verklaart voor mensen met elke culturele achtergrond onder meer

  • hoe ze omgaan met loyaliteit, leiderschap, verantwoordelijkheid en met conflicten;

  • welke specifieke vaardigheden ze hebben

  • waarmee en hoe ze zich motiveren

  • welke normen en waarden voor hen belangrijk zijn;

  • hoe ze omgaan met nieuwe situaties;

  • hoe hun gedrag is in interactie met andere mensen in werk- en privérelaties;

  • wat hun optimale traject is voor hun professionele ontwikkeling en persoonlijke groei.

Ook geeft het model aan hoe cultuurverschillen zijn te overbruggen en geeft het de deelnemers aan onze trainingen een helder inzicht in hun persoonlijk functioneren in al hun sociale relaties.

Mede hierdoor zijn de trainingen kort, intensief en effectief, waarbij het leerresultaat onafhankelijk is van het opleidingsviveau of van de culturele achtergrond van de deelnemers.

Specialisatie en expertise

NLP
Interculturele NLP
communicatie
coaching
persoonlijke groei
plezier
humor
training
samenwerken
interactie
maatwerk
vaardigheden
ontwikkeling
teamwerk
groepsdynamiek
teambuilding
cursus
workshop
culturen
zelfpresentatie
doelen
alternatieven
inzicht

Overige informatie

Een greep uit mijn opdrachtgevers...
Shell, Europese Bank, Vitae, AMC

Alle trainingen en workshops kunnen tevens in het Engels worden gegeven.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten