Beagle Management

Organisatorische en secretariele dienstverlening, training
Eindhoven (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-02-2011
Opdrachten
3
Laatste opdracht
16-07-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Beagle Management is een jong bedrijf wat zich richt op de ondersteuning van Office management, Training, Sales en Organisatie activiteiten binnen een bedrijf, op tijdelijke of structurele basis. 'De Beagle' is inzetbaar als tijdelijke vervanging van een vaste secretaresse, maar ook voor het opstarten van een secretariaat, het opzetten en structureel uitvoeren van Office Management, het ondersteunen bij de sales of het organiseren van evenementen of congressen. Ook voor het geven of alten analyseren van trainingen bent u bij beagle aan het juiste adres.
'De Beagle' is door ruime en veelzijdig opgedane werkervaring een breed ontwikkeld en een uitvoerend specialist op diverse werkgebieden, een voordeel bij de samenwerking; met één en dezelfde persoon werken binnen verschillende disciplines in een bedrijf. Beagle Management staat voor kwaliteit, snelheid en doelgerichtheid en kan zowel projectmatig als structureel worden ingezet. Maar ook het hebben van een klik, het samenwerken op een prettige efficiënte en effectieve manier, staan bij Beagle Management hoog in het vaandel.

Ik lever secretariele en organisatorische dienstverlening als freelance, PA, Executive assistant en secretaresse. Van het organiseren van klantendagen en evenementen tot het opzetten van netwerkbijeenkomsten en secretariaten en het uitvoeren van secretariele werkzaamheden.
Hiernaast geef ik trainingen (on the job), werk ik als mystery shopper en heb ik ervaring met het analyseren van trainingen en het analyseren van callcenter gesprekken.

Specialisatie en expertise

evenement
organisatie
training
mystery
office manager
coach
hond
gedrag
spil
duizend
secretarieel
secretaresse


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten