KplusV organisatieadvies

organisatieadvies
Arnhem (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-01-2010
Opdrachten
3
Laatste opdracht
09-07-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2539 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Profilering
'Een bureau dat zich richt op vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen. Met pragmatische, betrokken mensen die problemen werkelijk aanpakken en niet stoppen voordat ze de juiste oplossing hebben gevonden.' Vanuit deze missie werkt KplusV organisatieadvies voor zowel het openbaar bestuur als het bedrijfsleven op het gebied van verandermanagement, klimaat, afval & ruimte, new business & innovatie, zorg & welzijn, management development, toezicht & veiligheid en enkele specials zoals HRM en aanbestedingen.

Hoe maken we het verschil?
In ruim twee decennia van selectieve kwalitatieve en kwantitatieve groei waarderen opdrachtgevers de werkbare oplossingen van KplusV meer en meer. Dit blijkt uit onder andere hoge noteringen in diverse onderzoeken onder de opdrachtgevers van de Nederlandse adviesbureaus. De onafhankelijke adviezen zijn gericht op de pijlers van onze samenleving, bijvoorbeeld goede zorg en een veilige en schone leefomgeving. De adviezen bevorderen de bestaansvoorwaarden voor onze samenleving, zoals het bevorderen van ondernemerschap, werkgelegenheid, innovaties, een prima functionerende overheid en goed leiderschap. KplusV vindt het belangrijk dat de adviezen een aantoonbare bijdrage leveren aan de genoemde pijlers en bestaansvoorwaarden en wil deze bijdrage te allen tijde en bij elke opdracht kunnen duiden naar de opdrachtgevers, de samenleving en naar zichzelf. Ons motto is niet voor niets: 'Verschil zien, verschil maken'.

Waar gaan we naartoe?
KplusV wil de continue selectieve groei de komende jaren doorzetten, al zetten we er de komende jaren een 'tandje bij'. We richten ons niet alleen op het vasthouden van de huidige marktpositie, maar werken vooral aan het uitbouwen van de inmiddels verworven plekken in de diverse markten. KplusV wil zich met een vaste plek onder het topsegment binnen de adviesbureaus scharen en zet daarbij niet alleen in op kwantitatieve doorgroei, maar ook op kwalitatieve doorontwikkeling.

Typisch KplusV…
Adviseren is geen 'kunstje': het zit in je bloed. De medewerkers bepalen dan ook de kwaliteit van het werk: professionele, communicatief sterke, betrokken adviseurs die intern optimaal worden ondersteund. Het bureau investeert dan ook graag in persoonlijke ontwikkeling, kennis en adviesvaardigheden. KplusV gelooft niet in harde omzetdoelstellingen ter motivatie, maar maakt zich sterk voor gedreven, deskundige, pragmatische en betrokken adviseurs met een goed inlevingsvermogen en een frisse, onafhankelijke blik. Met een gezonde balans tussen werk en privé. Kenmerkend voor KplusV organisatieadvies is dan ook de combinatie van inhoudelijke kennis, passie en een brede visie op de vraagstukken die in de markten spelen. De gemeenschappelijke karaktereigenschappen van KplusV-ers zijn inzet, passie, professionaliteit en betrokkenheid.

Het bureau is op dit moment in handen van 7 meewerkende partners. Twee van hen vormen gezamenlijk de directie: drs. J.M. (Joris) Kok en drs V.L.M. (Vincent) Siegmund. KplusV organisatieadvies is ISO-gecertificeerd.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten