KPN Consulting

KPN Consulting

Consulting
Röntgenlaan 75
2719DX Zoetermeer (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
22-12-2015
Opdrachten
216
Laatste opdracht
24-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Ja

KPN Consulting: gids in de nieuwe wereld

Wij zijn KPN Consulting, het ICT-adviesbedrijf van KPN. Als gids in de nieuwe wereld verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij helpen bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Onze ruim 1000 professionals weten dat. Met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht zorgen wij dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

Focus op mensen
Intuïtieve apps bereiken het grootste effect. Mobiel werken kan anytime, anywhere en op any device. Maar mensen moeten er wel gebruik van maken. KPN Consulting zorgt dat ICT aansluit bij de behoeften van mensen – of dat nu klanten of medewerkers zijn. Zo helpen we ze aan een excellente ervaring van technologie, zoals met onze aanpak voor New Technology Adoption.

Resultaat centraal
ICT heeft steeds meer impact op mensen en processen. Technologie kan organisaties slimmer en productiever maken. Of biedt nieuwe verdienmodellen. Onze experts zorgen
voor resultaat. Door ICT de bedrijfsvoering optimaal te laten ondersteunen en innovatie mogelijk te maken. Met internet of things bijvoorbeeld.

Regie op ICT
Tegenwoordig houdt iedereen zich bezig met ICT, ook buiten de ICT-afdeling. Daarom is het belangrijker dan ooit om security, compliance, inkoop en finance goed en slim te organiseren. Zodat organisaties robuuste systemen hebben, ondernemende ICT-ers en slimme partnerships. Wij helpen onze klanten aan die regie. En zorgen dat de prestaties van ICT aansluiten bij de ambities van hun organisatie.

KPN Consulting voor freelancers

KPN Consulting voor freelancers
Een fris idee zet bestaande businessmodellen volledig op zijn kop. Wij zien een wereld vol ruimte voor vernieuwing. Met ICT aan de basis. Vandaag is het cloud, big data of internet of things. Morgen schept een volgende ontwikkeling nieuwe ruimte. Wie snapt waar de kansen liggen en ze weet te pakken, staat sterk. Door scherp te blijven, te weten wat klanten willen, anders te durven denken.

KPN Consulting brengt mensen, ideeën en technologie samen, zodat organisaties vandaag en morgen succesvol zijn. Onze professionals overzien het hele speelveld, lopen voorop in hun vak en vertalen nieuwe ontwikkelingen naar kansen en concrete oplossingen. Tegelijk zien zij de uitdagingen in de dagelijkse bedrijfsvoering en pakken die aan.

Werken via KPN Consulting betekent dat je het beste uit jezelf haalt. Door gewoon jezelf te zijn. Te doen waar je goed in bent. Wat dat precies is, is aan jou. Klanten helpen in hun reis naar de cloud, business cases maken, apps ontwikkelen. Verzin het maar. Van projectmanagement tot aan technologie. We bieden onze klanten alle disciplines én werken aan de meest complexe en prestigieuze projecten.

Wij breiden ons netwerk graag uit met nieuwe gidsen. Gidsen die het speelveld overzien, voorop lopen in hun vakgebied en nieuwe ontwikkelingen vertalen naar concrete kansen. Help jij als gids onze klanten naar de nieuwe wereld?

Lees meer Lees minder


Referenties

 • Pim de Ruiter, programmamanager bij UWV

  De implementatie van de nieuwe werkplek verliep soepel, met een gebruikersorganisatie die uiteindelijk zeer tevreden was: medewerkers waardeerden de migratie met een 7.6

  Pim de Ruiter, programmamanager bij UWV
 • Corné Brouwers, manager Corporate IT bij Humares

  De samenwerking met KPN Consulting is ontzettend goed. Vanaf het begin was er een goede klik, dat werkt sowieso prettig. KPN Consulting heeft ons verrast met hun werkwijze

  Corné Brouwers, manager Corporate IT bij Humares
 • Harry van Loo, International Business Analyst bij Biohorma

  Het is goed samenwerken met een partij die al jarenlang ervaring heeft met CRM-systemen. Of het nu gaat om advies, implementatie of beheer, ze denken en werken met ons mee.

  Harry van Loo, International Business Analyst bij Biohorma
 • Ate Siemensma, bedrijfsadviseur ICT bij Breman

  Door in scrums samen te werken, konden de consultants onze ideeën goed kwijt. Dat werkt prettig.

  Ate Siemensma, bedrijfsadviseur ICT bij Breman
 • André Brand, directeur Thuiszorg bij Zorgbalans

  KPN Consulting heeft erg veel kennis op het gebied van implementatie en acceptatie van een nieuwe systeem. Daar ging het natuurlijk primair om: hoe ga je zorgen dat het wordt omarmd?

  André Brand, directeur Thuiszorg bij Zorgbalans
 • Maarten Brouwer, hoofd ICT bij Wageningen University & Research Centre

  De kracht van KPN Consulting is begeleiden, jou zelf laten ontdekken hoe je plannen meer kunt stroomlijnen. Dat doen ze met groot enthousiasme.

  Maarten Brouwer, hoofd ICT bij Wageningen University & Research Centre
 • Robert Jan van der Marck, manager Informatisering & Automatisering bij Topaz

  Het is prettig samenwerken met een partij die veel kennis van zaken heeft. De consultants van KPN Consulting hebben ons goed ondersteund. Met oog voor mensen, processen en technologie.

  Robert Jan van der Marck, manager Informatisering & Automatisering bij Topaz
 • Sijas Akkerman, hoofd Voedsel bij Natuur & Milieu

  Door de samenwerking met de mensen van KPN Consulting hebben we meer gevoel gekregen bij de meerwaarde van ICT voor onze vraagstukken.

  Sijas Akkerman, hoofd Voedsel bij Natuur & Milieu

Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten