Ziut BV

openbare verlichting en vekeersregelinstallaties
Arnhem (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
27-04-2010
Opdrachten
3
Laatste opdracht
10-06-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ziut is thuis in de complexe problematiek die het inrichten en beheren van de openbare ruimte met zich meebrengt. Met onze integrale benadering bieden wij oplossingen op het gebied van openbare verlichting, verkeersregeling, licht architectuur en cameratoezicht. Wij leveren een totaalpakket aan diensten. Onze specialisten zijn in staat mee te denken én te werken aan het behalen van (beleids)doelstellingen van met name overheden. Altijd met één doel voor ogen: zorgen dat iedere burger zich veilig en comfortabel voelt in de openbare ruimte.
Ziut is marktleider in de Nederlandse markt op het gebied van openbare verlichting, verkeersregeling, lichtarchitectuur en cameratoezicht. Ziut is ontstaan uit een fusie tussen Liandyn (Alliander) en IP Lighting (Enexis). Ziut heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Arnhem. Daarnaast werken we vanuit 8 regiokantoren verspreid over het land.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten