Landskroon Consultancy

informatie beveiliging, Risk management en IT audit
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-10-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
28-10-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

JE IDENTITEIT IS ZO VEILIG ALS DE ZWAKSTE SCHAKEL

Landskroon Consultancy heeft ruime ervaring in het begeleiden en uitvoeren van zeer diverse onderzoeken en trajecten in informatiebeveiliging, risk management en IT audit. Landskroon Consultancy is no nonsens, heeft korte lijnen, beschikt over ervaren specialisten, is flexibel en communiceert en rapporteert helder.

INFORMATIEBEVEILIGING
Incidenten waarbij door beveiligingslekken in websites privacy gevoelige informatie openbaar en zelfs misbruikt wordt, dwingen organisaties om naar hun eigen informatiebeveiliging te kijken. Enerzijds is het nodig om heldere richtlijnen en regels op te stellen, anderzijds moeten deze worden nageleefd en zullen medewerkers zich bewust moeten zijn van deze regels. Landskroon Consultancy helpt organisaties beleid, richtlijnen en regels op te stellen ten aanzien van informatiebeveiliging. Daarnaast beschikt Landskroon Consultancy over specialisten in ethical hacking met vele jaren ervaring in het testen van de beveiliging van websites, netwerken, toegangsbeveiliging, telefoonnetwerken en APPS.

RISK MANAGEMENT
Sinds de financiële crisis is het beheersen van (operationele) risico’s binnen organisaties nog sterker onder de aandacht gekomen dan daarvoor. Het opstellen en gebruiken van (standaard) risico en controle raamwerken helpen organisaties in het bereiken van een minimum kwaliteitsniveau. Landskroon Consultancy heeft ruime ervaring op het gebied van Risk management bij grote internationale bedrijven

IT AUDIT
In hoeverre heeft u de zekerheid dat uw informatie, die wordt beheerd en bewerkt bij uw hosting partij, voldoende beveiligd is? Mogelijk is de website getest door een ethical hacker, maar hoe weet u dat het niveau van beveiliging ook blijft gehandhaafd. Met andere woorden, heeft uw leverancier zijn beheersorganisatie op orde? Landskroon Consultancy biedt de mogelijkheid om zowel de beheersorganisatie van uw dienstverlener te beoordelen, maar ook de daadwerkelijke implementatie te toetsen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten