Lauder Company

Sociale Hulpverlenende diensten en lessen.
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-09-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Hi,

Al jaren geef ik zeer betaalbare lessen en cursussen. Zowel privé als in groepsverband. De lessen worden op uw persoonlijke wensen afgestemd.

Cursus en les mogelijkheden zijn

  • Engels: van beginner tot ver gevorderd, A-levels, ILEC, Cambridge en Business.

  • Administratie: persoonlijke administratie, bedrijfsadministratie

  • Budgetteren: leven met een zeer klein budget, can be fun!

  • Jodendom: van beginner tot kabala

  • Modern Hebreeuws: beginner.

Engels: Spreekt en verstaat u de taalbasis en bent u op zoek naar een cursus die u verder kan helpen in de zakelijke wereld, aarzel dan niet. De cursus sluit perfect aan bij de Cambridge examens. Alle lessen zijn volledig in het Engels gegeven door een native English (USA)speaker.

Cambrige examens zijn 4x per jaar te s`Gravenhage. Tevens bestaat er een mogelijkheid om andere Engelse examens te doen, zoals Oxford en A-Levels.De cursus ILEC zit momenteel vol.

Privé lessen duren 1,5 tot 2 uur per les per week,een cursus duurt een half jaar. Het cususgeld bedraagt slechts: 325,- euro voor 6 maanden.

Groepsles vanaf 3 personen, kost 1000,- euro per groep tot maximaal 7 personen. Losse lessen zijn ook mogelijk, een proefles kost 20,- euro, die wordt afgetrokken van het lesgeld als u daarna een halfjaar of jaarcursus volgt.

Mocht u momenteel krap bij kas zitten, maar toch een cursus nodig hebben, om bijvoorbeeld uw kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren, vraag dan naar ruildienst opties. Stuur in een email wat u kan bieden, misschien komen we er dan wel uit. (geen onbeschofte, seksuele diensten bieden!)


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten