eBrella - Home for Digital

Digital Professionals, front-end / back-end developers, designers, marketeers, scrum masters, produ
2516AH Den Haag (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
01-11-2011
Opdrachten
373
Laatste opdracht
14-06-2016
Beoordelingen
9
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wij zijn dé community van digital professionals. Mensen die goed zijn in het bedenken, ontwerpen en maken van digitale dienstverlening. Professionals en bedrijven in het digital domein bieden we ook een inspirerende werkplek. We noemen het ‘Home for Digital’.

We zijn constant op zoek naar goede professionals, en verenigen hen via het eBrella netwerk, verbinden hen onderling en faciliteren en ontzorgen hen zo goed mogelijk. In ons model zijn we niet genoodzaakt de declarabiliteit van 'eigen' personeel op een gezond peil te houden, maar zetten we volledig in op marktwerking.

We selecteren onze mensen op basis van kennis & ervaring, persoonlijkheid maar vooral op 'de klik'; past iemand in ons team en het team van onze klanten. We zoeken iedere aanvraag opnieuw naar de beste man of vrouw voor de klus. Dat houdt ons scherp, en onze klanten tevreden.

Hoe groot is eBrella?
Ons netwerk bestaat inmiddels uit honderden helden en heldinnen. Kwaliteit gaat in onze beleving boven kwantiteit, hoewel we ook met alle liefde een compleet team kunnen leveren. We zijn goed in designers, front-enders, contentmakers, scrum masters, marketeers, concepters en developers.

Meer weten? Bel even, of kom gewoon langs voor koffie :)

Specialisatie en expertise

Software Development
Front-end Development
Back-end Development
Content Developers
UX Designers
Product Owners
Srum Masters
Lead Development
Marketing


Beoordelingen

1 2

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten