Laurens Rorink

Laurens Rorink

ICT recruitment
7553BA Hengelo (OV)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
13-07-2015
Opdrachten
2
Laatste opdracht
17-07-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Rörink IT Recruitment biedt IT professionals kans op verandering. Ben jij toe aan een volgende stap in jouw IT carrière? Tijdelijk of vast, Rörink IT Recruitment gaat voor jou op zoek naar een nieuwe uitdaging in haar uitgebreide netwerk in de IT branche van Nederland. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om de juiste baan bij de juiste organisatie voor jou te vinden. Rörink IT Recruitment heeft regelmatig nieuwe vacatures op het gebied van kantoorautomatisering en software development op zowel MBO+, HBO als WO niveau.

Als professional heb je bij Rörink IT Recruitment een vaste contactpersoon. Tijdens een uitvoerig intakegesprek worden kennis en wensen in kaart gebracht en stellen we een persoonlijk profiel op, waarmee we je samen met je CV en een actueel kennisoverzicht kunnen voorstellen aan een bedrijf.
Op onze website vind je vele interessante vacatures. Staat jouw ideale baan hier niet tussen, dan kunnen wij na de uitvoerige intake proactief op zoek gaan naar een functie die bij jou past.

Specialisatie en expertise

Gespecialiseerd in functies op het gebied van

Systeembeheer

Netwerkbeheer
IT security
Applicatiebeheer
ICT support

Software development

Web development
Applicatie software
Embedded software


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten