Dari Financial Services

Detachering van Financials op gebied van accounting en controlling
De Lier (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-09-2008
Opdrachten
11
Laatste opdracht
21-08-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Welkom bij DARI.

Een organisatie waar mensen zich thuis voelen en die medewerkers in staat stelt om zich optimaal te ontplooien heeft de grootste kans op duurzaam succes. Onze professionals – mensen die precies weten wat ze willen en waar hun hart ligt – voelen zich thuis. Bij Dari. En binnen de diverse aansprekende organisaties die wij tot onze cliënten mogen rekenen. Daarom is Dari Financial Services alweer bijna tien jaar gewoon buitengewoon goed in detachering, interim-management en projectmanagement op het gebied van Accounting, Finance & Controlling.

Professionals van Dari stellen opdrachtgevers in staat om hun bedrijfsvoering te optimaliseren en creëren de condities waarin mensen en organisaties kunnen excelleren. Onze heldere, betrouwbare en eigenzinnige aanpak heeft zich in uiteenlopende settings bewezen. Maak kennis met onze verfrissende visie op financiële vraagstukken en ontdek of jij je ook instinctief bij Dari thuis voelt! www.dari-financial.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten