HR Manager/Recruiter met respect!

HR Management, Recruitment, Consultancy, Outplacement en interim P&O
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-03-2007
Opdrachten
16
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Eenmaal gevonden, dan wilt U ze niet meer kwijt!

Het succes van ondernemingen komt nooit vanzelf. Het komt ook nooit toevallig. Het is een zaak van talent. De zoektocht naar succes is een continue zoektocht naar talent. Dat is de crux en dat maakt talent ook zo bijzonder. Of het nu de inzet van onze eigen mensen is of die van anderen. Altijd moeten zij iets toevoegen in uw onderneming, mensen met competenties die matchen met uw doelstellingen. Geloof ons. Het is belangrijk dat u het profiel kent van deze mensen.

Maar nog belangrijker is dat u altijd de mensen zelf kent, het verhaal erachter.

Specialisatie en expertise

werving en selectie
recruitment
consultancy
jobcoaching
reintegratie
outplacement
Personeel en organisatie
interim opdrachten
freelance opdrachten
freelance projecten
salarisadministratie
personeelsadministratie
allround P&O Advies

Overige informatie

Consultancy

Gespecialiseerd in 'people business'. Anders gezegd: in de klik tussen mens en werk oftewel succes en talent. We adviseren en begeleiden organisaties bij alle facetten van in- en doorstroom tot en met uitstroom. Zo zijn wij sterk in het begeleiden van organisatie- en cultuurveranderingen, bedrijfsovernames, competentiemanagement en teamprestaties, arbozaken, interim management, outplacement en coaching.

Wij kijken altijd naar uw organisatie en zoeken daarbij een 'maatwerk' oplossing. Immers, uw organisatie staat centraal.

Recruitment

Het succes van ondernemingen komt nooit vanzelf. Het komt ook nooit toevallig. De zoektocht naar succes is een zoektocht naar talent. Naar mensen die kwaliteit toevoegen aan uw onderneming, mensen met comptenties die matchen met uw organisatiedoelstellingen. Het is belangrijk dat u het profiel kent van deze mensen. Maar nog belangrijker is dat u de mensen zelf kent, het verhaal erachter.

Het verhaal erachter

Hoever kan expertise gaan ? Wij zijn veelzijdig met een duidelijke focus. We concentreren ons namelijk vooral op commerciele, technische, ICT en financiele functies. Vooral hogere functies en functies met een specifiek karakter behoren tot onze kerncompetenties. Het resultaat van deze benadering is dat wij exact weten wat er speelt en leeft binnen uw branche. We begrijpen uw doelstellingen niet alleen, maar we hebben ook lopezuiver op het netvlies welke hindernissen u moet nemen om die targets te kunnen halen. We begrijpen de vraagstukken waar u voor staat.

Talent wordt zichtbaar

Wij weten als geen ander het talent achter het profiel zichtbaar te maken. Onze uitstekende kennis van de arbeidsmarkt, beschikbare mensen en uw behoefte aan talenten is bij ons in prima handen. Wij streven naar snelheid van handelen, efficient werken en pragmatische oplossingen. Uw samenwerking met onze consultants wordt getekend door partnership, transparantie en integriteit en een strakke organisatie, gericht op korte doorlooptijden. En: we zouden onze naam niet waard zijn als we geen gevoel hadden voor menselijke verhoudingen.

Lia, aangenaam.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten