Leeborent

Leeborent

Verhuur Licht geluid Podium dansvloer DJ gear Silent disco Verlichtedansvlo
1161AE Zwanenburg (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-09-2015
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Leeborent verhuurt, verkoopt, repareert en onderhoud licht & geluid en diverse accessoires en benodigdheden. U kunt bij ons terecht voor de vele benodigdheden om van uw evenement, feest, vergadering of festival een succes te maken. Wij verhuren vrijwel alles wat met de entertainmentinductrie te maken heeft, van tijdelijke installaties tot permanente oplossingen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om van uw evenement een succes te maken.

Specialisatie en expertise

Ook voor de reparatie en het onderhoud van uw apparatuur kunt u bij ons terecht. Dankzij onzeuitgebreide kennis kunnen wij bij ons technische binnendienst alles repareren en/of onderhouden. Wij repareren en onderhouden producten van onder andere Bose, D&R, Dateq, ESO, Gemini, Amcron/Crown, Stage Accompany, Soundtracs, Sony en Philips.

Voor informatie, een vrijblijvende offerte of advies is er tussen 09.00 uur tot 21.00 uur altijd een Leeborent medewerker bereikbaar. U kunt ook contact opnemen met ons via ons contactformulier of rechtstreeks bellen op 020-4976834.

Openings tijden: Maandag tot vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur.

Zaterdag 13.00 tot 16.00 (losse verhuur en op afspraak)


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten