Vision@Work

Training & Coaching, Managementondersteuning, Verandermanagement
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-07-2008
Opdrachten
3
Laatste opdracht
07-04-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Vision@Work is een professionele dienstverlener op het gebied van (interim) management support, organisatie en secretariaat en biedt u vraaggestuurde, op maat gemaakte diensten en services aan. Wij onderscheiden door niet alleen losse diensten aan te bieden, maar met u mee te denken en de rol van ‘spin in het web’ voor uw organisatie te kunnen vervullen, met als extra toevoeging om een stuk kennis en kunde op het gebied van training en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in het plan mee te nemen.
Ons streven is om uw organisatie optimaal te ondersteunen. Wij zullen in onze tijdelijke functie niet alleen de continuïteit van de afdeling waarborgen maar ook procedures en werkwijzen, waar nodig, optimaliseren. Ook zullen wij een kijkje in de keuken nemen op het gebied van organisatiestructuren en communicatielijnen en u daarin adviseren.
Wij focussen ons op uw bedrijf en zien daarin de mogelijkheden!
Wij bieden u de oplossing op het moment dat u of uw organisatie die nodig heeft. De werkzaamheden worden afgestemd op uw wensen en eisen. Iedere organisatie en elke situatie is anders, wij zoeken altijd naar dé oplossing die het beste past bij de situatie van de opdrachtgever. Onze diensten zijn geschikt voor zowel profit- als non-profit organisaties.
Vision@Work kenmerkt zich door de persoonlijke betrokkenheid in de aanpak.

“Binnen de perken zijn de mogelijkheden even onbeperkt als daarbuiten

Specialisatie en expertise

Management Support
(Directie)secretaresse
Medewerkster Administratie
Debiteurenbeheer
Training & Coaching
Persoonlijke ontwikkeling
Verandermanagement
PR & Sales

NLP Practitioner
NLP Master Practitioner
Master Teacher


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten