Bakkerij Lekker Brood Groningen B.V.

Ambachtelijke broodbakker
9563TV Ter Apelkanaal (GR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-10-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
19-10-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bakkerij Lekker Brood (Groningen) B.V. is een moderne ambachtelijke bakkerij gevestigd te Ter Apelkanaal aan de Ambachtsweg 6a. Ons team bestaat o.a. uit:

Aike Meendering - meesterbakker

Jan Roelfsma - meesterbakker

Joost Melis - directeur

Abel Boels - verkoper/accountmanager

Patricia Velthuyzen - klantencontact/binnendienst

De kwaliteit van onze producten staat voorop. Aike en Jan hebben meer dan 50 jaar ervaring en kennis opgedaan bij verschillende grote maar ook kleinere bakkerijen en werken al vele jaren samen. Beide verstaan hun vak en de kunst van het brood bakken.

De productkwaliteit staat onder constant toezicht van het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen. Ook wordt standaard hard gewerkt om aan alle andere kwaliteitseisen zoals HACCP en de ISO-normering te voldoen.

Aike en Jan staan beide in de bakkerij samen met een team van ca. 12 medewerkers en zorgen ervoor dat onze klanten ’s morgens vroeg kunnen beschikken over vers, knapperig en smaakvol brood. Onze klanten bestaan uit o.a. kleine bakkerijen, verzorgings- en ziekenhuizen, hotels, campingwinkels, grootwinkelbedrijven en supermarkten in de regio en ver daarbuiten.

Specialisatie en expertise

Versheid zorgt voor de beste beleving van smaak en kwaliteit. Versheid is een van de belangrijkste ingrediënten van brood. Dagelijks wordt productiecapaciteit optimaal ingezet om zo vers mogelijk brood te bakken.

De markt vereist onderscheidende en verrassende producten. Daarom is innovatie belangrijk voor de toekomst van de bakkerij en haar klanten. Bakkerij Lekker Brood blijft haar klanten verrassen met nieuwe producten die omzetgroei mogelijk maken. Borgesius is innovatief mede dankzij haar platte organisatiestructuur en daadkrachtig handelen. Met korte communicatielijnen is Bakkerij Lekker Brood in staat snel te reageren op trends in de markt en in een snel tempo nieuwe producten te ontwikkelen en in productie te nemen.

Bij Bakkerij Lekker Brood gaat kwaliteit verder dan alleen het bakken; de kwaliteit komt ook terug in zorg voor verpakking en logistiek. Het logistieke netwerk is in eigen beheer.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten