Dignitas BV

Project Leider ICT
Zeist (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-02-2006
Opdrachten
19
Laatste opdracht
08-03-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Dignitas is een dynamisch detacheringbedrijf dat al ruim 6 jaar actief is in de IT branche.
Naast het leveren van uitsluitend goede en ervaren specialisten willen wij ons in de markt onderscheiden door een flexibele en persoonlijke werkwijze. We combineren dit steeds weer met onze typische openheid, eerlijkheid, daadkracht en efficiƫntie.

Wij hebben tot doel om opdrachtgevers en IT professionals bij elkaar te brengen. Hierbij zijn wij gericht op het bouwen van een solide relatie met onze klanten.
Met services als software packaging, softwaredistributie, project management en systeembeheer bedient Dignitas opdrachtgevers in diverse branches.

Dignitas heeft de Certified Partner status binnen het Microsoft Partner Program behaald, hiermee onderstreept Dignitas haar expertise in de toepassing van Microsoft-technologie bij het leveren van haar diensten en heeft Dignitas bewezen te kunnen voldoen aan de eisen van haar opdrachtgevers.
Bovendien biedt het Dignitas uitgebreide mogelijkheden om haar beleid ten aanzien van service en kwaliteit verder te professionaliseren. Hierbij werken wij hoofdzakelijk met eigen mensen, maar beschikken ook over een uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde freelance database.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten