DeBladenmaaksters*

uitgeverij
Alkmaar (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-06-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
12-06-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

DeBladenmaaksters* geven magazines uit, waaronder Villages magazine. In Villages magazine presenteren bedrijven, organisaties en/of personen zich met hun product(en) en/of dienst(en). Zij komen uit de gemeente Bergen of hebben hier grotendeels hun (potentiele) klantenkring.

Naast vaste rubrieken biedt Villages magazine een gevarieerde en wisselende inhoud over wat er in de gemeente Bergen gebeurt.

Het magazine bestaat sinds 2009 en is het eerste en enige glossy magazine dat maandelijks wordt uitgegeven. Het is een graag gelezen blad, mede door de goede balans tussen redactionele artikelen en advertorials/advertenties. Villages magazine behandelt elke maand een thema, waardoor de adverteerder zich uitstekend kan profileren.

Villages magazine is een uitgave van De Bladenmaaksters. De eigenaren, Doreen Dekker (1976) en Ellen van Kaam (1961), hebben het magazine sinds oktober 2011 overgenomen. Sympathiek ondernemerschap is wat DeBladenmaaksters* belangrijk vinden. Daarbij zetten zij zich in voor milieu en maatschappij en werken samen met regionale ondernemingen die dit ook belangrijk vinden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten