Logistic Force Academy

Logistic Force Academy

Transport en Logistieke opleidingen
5048CG Tilburg (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-03-2015
Opdrachten
11
Laatste opdracht
09-02-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Transport- & logistieke opleidingen op maat

In de Transport & logistiek is een groeiende behoefte aan scholing. Gekwalificeerd personeel maakt uw organisatie tenslotte slagvaardiger. Het organiseren en uitvoeren van een passend opleidingsbeleid is daarbij cruciaal.

Logistic Force Academy verzorgt in heel Nederland een breed scala aan opleidingen, trainingen en advies voor onder andere de sector Transport en Logistiek. Logistic Force Academy onderscheidt zich in de markt door een vernieuwende, concurrerende aanpak en het uitgebreide aanbod van korte, competentie- en vooral praktijkgerichte cursussen, verzorgd door professionals uit de praktijk met ruime trainingservaring.

Logistic Force Academy werkt vanuit het ‘Huis van de Logistiek’, gevestigd in Tilburg; een omgeving die bruist van logistieke kennis en bedrijvigheid. We beschikken over meerdere trainingsruimtes die voorzien zijn van alle middelen en gemakken om tot een perfect opleidingsresultaat te komen. Daarnaast beschikken we over een volledig goedgekeurde CCV praktijkhal. Met alle vestigingen van Logistic Force kunnen we onze opleidingen landelijk dekkend aanbieden en zijn we marktleider met het uitvoeren van de verplichte nascholing code95 voor beroepschauffeurs.

Of het nu gaat om het heftruckcertificaat, het internationaal erkend certificaat medewerker luchtvracht, beroepschauffeur, de verplichte nascholing goederen- en personenvervoer of transportplanner: bij logistic Force Academy hebben we ruime ervaring met arbo- en veiligheidstrainingen, open opleidingen en advies- & maatwerktrainingen. Wij werken samen met een groot aantal (freelance) opleiders en hebben met al onze vestigingen een landelijke dekking, zodat we altijd kunnen voldoen aan de vraag van de opdrachtgever.

Specialisatie en expertise

Logistic Force Academy zoekt zo vaak en zo veel mogelijk samenwerking op. Op deze manier komen in vele projecten en initiatieven innovatieve en maatschappelijke cross-overs tot stand. Onder het motto ‘Delen is vermenigvuldigen’ vinden wij creatieve oplossingen waar alle partijen profijt van hebben, zodat sprake is van een win-winsituatie. Zo proberen wij samen met gemeenten mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt een arbeidsplek te geven in de sector Transport & Logistiek en ontwikkelen wij samen met collega transport- of logistieke bedrijven trainingen. Het komt ook geregeld voor dat wij bij organisaties mensen opleiden, die wij vervolgens zelf inhuren als docent. Logistic Force Academy heeft een landelijk dekkend netwerk en opleidingslocaties.

Freelance docenten/ instructeurs kunnen hun competenties uitbreiden door gratis onze cursussen bij te wonen.

Overige informatie

Logistic Force (Academy) winnaar High Growth Awards 2015!

De High Growth Awards vormt hét podium voor de beste groeibedrijven in Nederland. Deze uitreiking onderscheidt zich door de beoordeling van de kwaliteit van de groei en niet alleen de kwantiteit. Een onafhankelijke jury met door de wol geverfde ondernemers en experts bepaalt wie tot de top van de beste groeibedrijven van Nederland behoort.

Wat is de High Growth Awards?

Port4Growth vindt het belangrijk om groeibedrijven die al een flinke weg hebben afgelegd en een kwalitatief goede groei hebben weten te realiseren, één keer per jaar de erkenning te geven die zij verdienen. Genomineerd zijn voor de High Growth Awards staat voor een onafhankelijke erkenning voor buitengewone groeiprestaties van jouw bedrijf en je medewerkers. Naast de kwantitatieve groei van je bedrijf, speelt voornamelijk de kwaliteit van die groei een belangrijke rol. Tijdens deze jaarlijks terugkerende verkiezing wordt er per regio een winnaar bekend gemaakt. Hieruit wordt de landelijke winnaar gekozen. De zes regio’s zijn Midden-Nederland, Noord-Holland/Flevoland, Noord-Nederland, Oost-Nederland, Zuid-Nederland en Zuid-Holland/Zeeland. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de deelnemende bedrijven. De beoordeling is gebaseerd op het Port4Growth Groeimodel. Dit model geeft aan wat de zes onderscheidende groeithema’s zijn waarop succesvolle groeibedrijven zich onderscheiden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten