Rechtshof Juristen B.V.

Saneren, herstructureren en reorganiseren van mkb bedrijven
4851CC Ulvenhout (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-08-2015
Opdrachten
2
Laatste opdracht
31-08-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Rechtshof juristen assisteert ondernemingen bij het verbeteren en herstellen van hun bedrijfsresultaten en het saneren van bedrijfsschulden. Wij werken uitsluitend voor bedrijven die worden bedreigd in hun voortbestaan.

Specialisatie en expertise

De werkwijze van Rechtshof Juristen kenmerkt zich door een doordachte aanpak met heldere en duidelijke oplossingen. Wij luisteren eerst en handelen daarna. Onze kracht zit in de eenvoud en dat werken wij uit in een degelijk en solide stappenplan. Wij komen snel tot de kern, voeren geen ellenlange discussies en schrijven geen dikke rapporten waar de opdrachtgever niets mee kan. “To the point” is ons uitgangspunt!

Overige informatie

De partners van Rechtshof Juristen zijn ruim 20 jaar actief in hun vakgebied. De partners zijn uiteraard jurist met veelal een langdurige bankervaring. Wij werken met 8 vaste medewerkers en bieden aan ruim 40 zelfstandige freelancers werk. Deze freelancers zijn ex ondernemers met ruime ervaring, maar ook juristen, fiscalisten en economen stellen wij te werk.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten