Smile at Work

office, project & management support
Amersfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-03-2006
Opdrachten
31
Laatste opdracht
28-10-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Smile at Work is opgericht in 2000 door een ervaren zelfstandig ondernemer (Linda Meijer-Verkroost) met ruime ervaring in de secretariële dienstverlening.
Mijn ervaring heb ik opgedaan in diverse vaste secretariële functies op diverse niveaus en in het uitvoeren van interim opdrachten. Smile at Work staat voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van management- en projectsupport voor zowel vaste functies als interim opdrachten.

Smile at Work is een netwerkorganisatie voor met name management ondersteunende professionals die op interim basis uitdagende opdrachten ambiëren. De bij de organisatie betrokken zelfstandige (freelance) management ondersteunende professionals vervullen interim opdrachten in diverse sectoren van het bedrijfsleven of projectorganisaties. Tevens is Smile at Work een werving & selectie bureau voor management ondersteunende professionals en geven wij adviezen over het professionaliseren van secretariaten.

Vanuit mijn bedrijf Smile at Work vervul ik zelf ook freelance opdrachten. Ik ben zowel inzetbaar op interim basis voor een project maar ook ben ik op oproepbasis inzetbaar als mede voor ad hoc klussen. Ik werk zowel op locatie als vanuit het kantoor van Smile at Work.

Specialisatie en expertise

directiesecretaresse
office management
projectsecretaris
notuleren
organisatie events
sparring partner
time management directie / RvB
facility management
coaching
consultancy
HRM taken
budget beheer
PR & marketing
signaalfunctie
herstructureren secretariaat
coördineren bedrijfsverhuizing

Overige informatie

Referenties / opdrachtenportefeuille geheel vrijblijvend aan te vragen via linda@smileatwork.nl of via 06-28941988.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten