LindenIT

LindenIT

IT professionals
Account type
Intermediair
Geregistreerd
14-03-2016
Opdrachten
2
Laatste opdracht
23-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

LindenIT is als bedrijf een partner die begrijpt waar deze met technologie opgroeiende generatie behoefte aan heeft. Wij gaan samen met jou als IT professional op zoek naar een goede fit en de mogelijkheid om continu te werken aan het uitbreiden van je kennis. Dit doen we aan de hand van het zoeken naar uitdagende projecten, leerzame traineeships of een passende baan. Linden IT staat voor groeikansen, afwisseling en flexibele arbeidsovereenkomsten, maar ook voor collega’s die vrienden van elkaar zijn.

Specialisatie en expertise

Niet alleen gaan wij voor de IT professional op zoek, maar Linden IT gaat ook op zoek voor bedrijven naar o.a. systeembeheerders, junior developers, helpdeskmedewerkers en andere IT profssionals. Zo proberen wij een balans te vinden tussen vraag en aanbod. Wij streven naar de perfecte fit tussen werknemer en bedrijf en een goede relatie tussen alle partijen tot gevolg.

Wij van LindenIT snappen dat er tegenwoordig een 24/7 online wereld is waar bedrijven op in moeten spelen. Er zijn geen grenzen in de technologische wereld. Wij zijn een partner die begrijpt welke medewerkers in een tijd van disruptie van bestaande business-modellen het verschil maken in een organisatie: medewerkers die nieuwe technologie gretig omarmen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten