Talent Enterprise

Linschoten (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-10-2008
Opdrachten
10
Laatste opdracht
31-03-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Sta je op het punt om een nieuwe stap in je carrière te zetten? Een nieuwe werkomgeving waarin jouw capaciteiten beter tot hun recht komen. Een nieuwe uitdaging waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen en ontplooien, zowel persoonlijk als materieel. Begin het vervolg van je loopbaan dan met de keuze voor Talent Enterprise.

Talent Enterprise biedt toegang tot het hogere segment in finance, legal, HRM, marketing/sales, techniek en (algemeen/project) management bij grote organisaties en bedrijven. Met functies die hoge eisen stellen aan jou en waarin je tegelijkertijd de ruimte krijgt om te laten zien wat je waard bent. Daarbij is elke constructie denkbaar: interim, detachering of een vaste aanstelling.

Kandidaten kunnen bij Talent Enterprise rekenen op een goede persoonlijke begeleiding, omdat wij het van essentieel belang vinden de persoon achter het Curriculum Vitae te leren kennen. Wij gaan open en eerlijk het gesprek met je aan en zijn heel duidelijk over de mogelijkheden die wij voor jou zien.

Als je solliciteert via Talent Enterprise heeft dat bovendien als voordeel dat wij precies weten welk type persoonlijkheid de werkgever zoekt. Wanneer je met ons in een sollicitatietraject zit, dan houden we je direct op de hoogte van ontwikkelingen. Je weet zo op ieder moment waar je aan toe bent.

Het klinkt misschien als een ideaalbeeld – persoonlijke aandacht, afspraken nakomen, openheid en snelheid. Maar het is onze manier van werken: de gewone dingen goed doen. En zelfs onze missie: Excellence in Simplicity.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten