UitdeKunst

vormgeving en communicatie
3011KD Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-02-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
16-02-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Diversiteit
De uitdekunst.communicatiegroep is een collectief van verschillende professionals op het gebied van vormgeving en communicatie. Onze professies lopen uiteen van grafisch ontwerp, illustratie, website- & app-ontwikkeling tot stand- & interieurontwerp, foto, video, animatie en tekstschrijven. Onze werkwijze en werkomstandigheden zijn er op gericht onze individuele capaciteit en creativiteit zo goed mogelijk tot recht te laten komen en zo een zo goed mogelijk product te bieden.

Eenheid
Het grote voordeel van het werken in een collectief is dat wij onze klanten een totaalpakket kunnen bieden. Onze klanten hebben de behoefte om op allerlei manieren met hun omgeving te communiceren. Soms via een klein visitekaartje, dan weer middels een groot congres. Door haar diversiteit is de uitdekunst.communicatiegroep in staat al deze communicatie-uitingen vorm te geven. Voor onze klanten is het fijn dat ze met diverse opdrachten op één adres terecht kunnen. Dat ze niet steeds opnieuw hoeven uit te leggen wie ze zijn, wat zij als bedrijf willen uitdragen en uitstralen. De consistentie van hun huisstijl blijft gewaarborgd.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten