OCG ICT

Werving en Selectie in Marketing, Sales en Communicatie
Hoofddorp (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-08-2009
Opdrachten
5
Laatste opdracht
17-02-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

OCG is gespecialiseerd in de bemiddeling van HBO en WO professionals naar een vaste of tijdelijke functie in de disciplines Marketing, Sales en Communicatie.

Op zoek naar een intermediair die vindt wat u zoekt? Die onderzoekt wat u nodig heeft én begrijpt wat u verder brengt? Wij laten niets aan het toeval over. De beste professionals laten zich graag door ons bemiddelen en dat weten opdrachtgevers ook. Het geheim van ons succes? Focus, vak- en branchespecialisatie en transparantie. OCG werkt uitsluitend met én voor professionals in marketing, sales en communicatie. Zowel op vaste als tijdelijke basis. In een consultant vindt u een gelijke gesprekspartner. Onze afspraken en procedures zijn helder en inzichtelijk. Kwaliteit en resultaat zijn gewaarborgd. Dat verklaart ons succes. Kiezen voor OCG is kiezen voor 97% slagingskans en 100% aandacht en inzet van gespecialiseerde consultants.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten