Vrapit

Vrapit

Directeur
3315LG Dordrecht (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-01-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
15-01-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Visie
Informatie, communicatie en motivatie. Begrippen die bij EuroByte centraal staan en de basis vormen voor succes. Voor u en voor ons. Automatisering is immers een totaaltraject waarbij interactie tussen mensen en systemen een belangrijke rol speelt.

Organisatie
EuroByte BV heeft persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Onze kernactiviteit is het bieden van totaaloplossingen voor netwerken. Kwaliteit, innovatie en een open communicatie met onze klanten staan centraal bij de aanpak van automatiseringsprojecten.

Wij besteden ook veel aandacht aan de samenwerking met u als klant, maar ook aan de samenwerking van onze medewerkers onderling: de manier waarop mensen samenwerken, zien wij als de belangrijke succesfactor van automatiseringsprojecten.

Consultancy
Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis zijn wij zeer bekwaam in het begeleiden van complete ICT-projecten. Onze IT-specialisten kunnen u voorzien van een op maat gesneden advies. Zij begeleiden u het gehele traject van advies tot oplevering.

Doelstelling
Onze doelstelling is altijd de beste situatie creƫren die binnen uw financiƫle mogelijkheden past. Er is immers voor ieder budget een goede oplossing te bedenken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten