Uwwerkplek.nl

Microsoft,VMWare,Citrix,App-V
Purmerend (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-12-2012
Opdrachten
4
Laatste opdracht
05-04-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Detachering
UwWerkplek.nl heeft voor korte of lange duur specialisten inzetbaar voor uw IT omgeving of projecten. UwWerkplek.nl heeft specialisten op het gebied van Microsoft, Citrix, VMware, RES Software en Applicatie Virtualisatie.

Beheer
Bij UwWerkplek.nl heeft u de mogelijkheid om een beheercontract af te sluiten. De specialisten staan dan altijd voor u klaar. Er is mogelijkheid om uw IT omgeving 24/7 door UwWerkplek.nl te laten monitoren. Op deze manier wordt er een hogere beschikbaarheid gegarandeerd van uw IT omgeving. Neemt u gerust vrijblijvend contact met UwWerkplek.nl op voor een passend voorstel die aan uw wensen en IT omgeving voldoen.
Ook voor het reguliere beheer heeft UwWerkplek.nl specialisten beschikbaar. De ideale oplossing bij bijvoorbeeld het afwezig zijn van uw eigen systeembeheerders.

Consultancy
Voor advies of een analyse van uw IT omgeving kunt u ook terecht bij UwWerkplek.nl.
UwWerkplek.nl kan ook een Proof of Concept bij u neerzetten om aan te tonen dat bepaalde technologie├źn goed met elkaar werken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten