Lyanne van 't Zelfde

IT Recruiter
Breda (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-04-2008
Opdrachten
2
Laatste opdracht
05-07-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bergler ICT bestaat vanaf 1 mei 1980. Sinds die tijd is detachering van ervaren systeemanalisten en ontwikkelaars onveranderd onze core business. Tegenwoordig worden ook volop (systeem)ontwerpers, projectleiders, informatieanalisten, testers, consultants en databaseadministrators gedetacheerd. Bergler ICT is on the move in een nieuw tijdperk. Ons dienstenpakket is uitgebreid met werving, selectie en diverse vormen van contract handling.

Bergler ICT is een ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004 gecertificeerde organisatie wat betekent dat er veel aandacht is voor kwaliteitsborging en kwaliteitsverbetering. Daarnaast proberen wij maatschappelijk zo verantwoord mogelijk te ondernemen wat resulteert in de actieve sponsoring van Stichting KIKA en aansluiting bij de Climate Neutral Group.

Kijk voor de actuele aanvragen op www.bergler.nl/opdrachten-database/

Wij zijn ook op zoek naar nieuwe collega's; ervaren Software Engineers. Bergler ICT groeit nog steeds en biedt professionals uitdagende opdrachten. Bergler ICT beperkt zich niet tot één branche maar beweegt zich in diverse marktsegmenten. Volgt de ontwikkelingen rondom .NET op de voet en gaat ook nieuwe technologieën niet uit de weg. Dat maakt Bergler ICT tot een boeiende werkgever. Ook wat beloning betreft lopen wij voorop: bij ons kan je kiezen tussen een reguliere arbeidsovereenkomst of een CO-overeenkomst, waarbij je in vaste dienst bent, maar de voordelen van een vast dienstverband en freelancen gecombineerd worden.

Zie voor meer informatie

www.berglerco.nl/


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten