Joost Ouwerkerk

Executive Search
hilversum (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-10-2013
Opdrachten
1
Laatste opdracht
07-10-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Waardevol ondernemerschap - vertrouwen

Lyncwise Executive Search is opgericht door ondernemers actief in het hogere executive search segment. Met een gedrevenheid voor de business, en tientallen jaren relevante ervaring. Met een heldere kijk op wat mensen en bedrijven beweegt. Gedegen, creatief en met hart voor het individu. Wij voegen met ons werk waarde toe aan uw onderneming.
Opdrachtgevers - de dynamiek

Wij werken voor opdrachtgevers in de profit sector, in uiteenlopende gekozen marktgebieden. De rode draad is de grote dynamiek binnen bedrijven waar wat gebeurt. Met de leiderschapsblik op de toekomst, de lange termijn nastrevend door veranderingsgezindheid en ontwikkeling. Aan ons de vertrouwelijke opdracht om de best passende kandidaten te vinden. In een strak proces, korte lijnen en met heldere financiële afspraken.

Kandidaten - maatwerk
Onze kandidaten onderscheiden zich door hun hoge opleidings- en ervaringsniveau. Wij komen graag in contact met kandidaten met bewezen succes. ‘Leiderschap door ondernemerschap’. Deze professionals zijn latent of actief op zoek naar een volgende loopbaanfase. Wij begrijpen hun vraag en brengen de best passende kandidaten in contact met ons netwerk van ‘challenging’ opdrachtgevers.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten