LynnBizz

LynnBizz

Online Specialist
Hoek van Holland (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
11-03-2012
Opdrachten
4
Laatste opdracht
14-07-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over ons, kort en krachtig: LynnBizz zorgt voor succesvol zakendoen op het internet. Dat is een samenvatting in een heldere zin waar al onze werkzaamheden op neerkomen. Deze heldere manier van omschrijven is representatief voor onze aanpak. U weet precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten.

Over LynnBizz
Klantbeleving staat bij ons voorop, dat is vanzelfsprekend. Dan hebben we het over u als klant maar ook over uw klant. De ene markt is de andere niet, dus denken we graag met u mee over hoe we uw klant het beste kunnen bereiken. En dat doen we graag. Naast het ervaren van gebruikersgemak moet de klant ook die producten kunnen vinden die hij zoekt, dat vinden wij belangrijk. Wij exploiteren zelf ook webshops daarmee weten wij precies wat u als ondernemer belangrijk vindt en hebben veel ervaring op het gebied van bezoekers, conversie en SEO.

Naast het ontwerp en de techniek kan een goede marketingstrategie natuurlijk niet ontbreken. Of dat dan gaat om zoekmachineoptimalisatie of een op maat gemaakte social media campagne, wij kunnen u helpen en kiezen de beste oplossing om u te verzekeren van het optimale resultaat.

Tot slot over onze eigen webshops; naast zeer scherpe prijzen, een ruim gevarieerd aanbod en regelmatige aanvullingen op het assortiment, ligt ons succes voornamelijk in de uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard een ouderwets goede service!

Specialisatie en expertise

Webdesign
Webshop
Webwinkel
Website
Online Marketing
Affiliate Marketing
Advies
Strategie


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten